Mijn aanbod

Wat kan ik voor
jou betekenen?

Wees geen vogel voor de kat, maar laat je helpen. 
Katjes hebben vaak een goede reden om iets te doen.
A cat’s gotta do what a cat’s gotta do” 

Katteljee vertelt het je graag.

Mijn aanbod

Gedragstherapie aan huis

Herken jij dit? "Mijn kat valt mijn andere kat aan", "Mijn kat heeft stress", "Mijn kat plast in huis", of ben jij het baasje van de kat die sproeit in huis? Enz....

Wel, dan kom ik graag bij je langs. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, een gesprek en wat observatie bezorg ik jou een plan van aanpak. Uiteraard kan houden we na het huisbezoek nog even contact.

Informatief kattenfilmpje

Ontdek leuke geheimen en weetjes over katten nl.: Waarom de kat krabt naast de kattenbak. Waarom de kat muizen meebrengt in huis. Of wat een goede locatie is voor het eetbakje.

Naast het verbreden van jouw kennis, vind je in mijn kattenfilmpje heel veel praktische tips die je onmiddellijk kan toepassen.

Online kattengedragsadvies

Staan er grote veranderingen op de agenda? Zoals een nieuwe kat in huis halen, een baby'tje op komst of je verhuist binnenkort,...) Of heb je nog andere vragen "Wat is een goede kattenbak?" of "Waar moet ik de krabpaal plaatsen?

Dan is het een goed idee om advies aan Katteljee te vragen. We gaan online videobellen en gaan aan de slag met al jouw vragen. Noteer alvast mijn tips.

Heb jij mijn kattenfilm al gezien?

Ik raad het elk kattenbaasje aan.
Ontdek leuke geheimen en weetjes over katten
nl.: Waarom de kat krabt naast de kattenbak. Of waarom een gesloten mand geen goed idee is. Ik laat jou zien hoe de kat haar wereld ervaart en geef je tips om katvriendelijk aan de slag te gaan.

Deze cursus is voor jou niet alleen een verrijking, maar helpt jou ook om een diepere band met jouw kat op te bouwen.

© 2024 Katteljee - Powered by Maatos