Kattengedrag Advies Online

‘Ik heb lang gedacht dat ik al veel wist over katten. Ik was ermee opgegroeid. Het was tijdens mijn eerste ‘kattenlessen’ best confronterend hoe weinig ik erover kende. En hoe vaak ik kattengedrag mis heb begrepen.”

Katten gedrag 1

Online advies over kattengedrag

Wil je een kat adopteren en de juiste spullen aanschaffen?

Wil je de kat voorbereiden op de baby?

Ga jij en de kat verhuizen? En wil je dit goed aanpakken? Enzovoort.

 

Laten we videobellen!

Kattengedrag 6

Hoe gaan we te werk?

STAP 1: Neem contact met me op

Je omschrijft je vragen en/of bezorgdheden over kattengedrag in je mail of in het contactformulier.
Je bestelt een online gesprek.

(Medische vragen richt je tot je dierenarts)

STAP 2: We gaan videobellen

Je ontvangt een link waarmee we kunnen videobellen. We bespreken jouw kattengedragsvragen in een online meeting. Bij voorkeur toon je me een aantal zaken via de webcam. Ik geef je advies en zet je verder op weg.

Hoeveel kost dat?

We gaan maximum 45 minuten videobellen.
Je betaalt 49 euro.

© 2024 Katteljee - Powered by Maatos